IcoPetroffInfoLux.com

Скандали, коментари, анализи

 

 

Арт рок център  

 

концерти,  

мероприятия и  

набиране на рок  

музиканти за изяви  

НАЙ-БРУТАЛНИТЕ МЕТАЛИСТКИ

Написана от

В настоящата класация ще ви представим едни от най-свирепите метъл вокалистки на всички времена, като се започне от банди, които всеки втори метълист знае, и стигнем до такива, които вече не съществуват или пък са никому неизвестни.
Защо ли? Еми защото, поне според нас, няма нищо по-секси от кръшна мацка, която крещи, блъска и грухти на сцената като побеснял звяр.

Опитахме се да подберем единадесетте най-брутални банди начело с девойки, такива, които са в състояние да накарат и най-бруталния тип да се подмокри.

И така, започваме ударно с петте мацки от Severed Heaven, които можем да похвалим не само с демоничните вокали, но и с достатъчно стабилният блек-дет, който правят. Банда, която лично според нас, е готова да издуха половината клубни метъл групички от сцената.

Следващата бандата, която ще ти представим е щатската метълкор шайка Straight Line Stitch. С най-готината чернокожа вокалистка Alexis Brown и страхотните й крясъци. Колкото и да не обичаме мелодичните вокали, както и при мъжките и така и при женските нещо си - кор банди, няма как да си кривим душата, че Alexis се справя страхотно и с тях.

Light This City е още една от яките, наистина екстремни банди с жена вокал, която вече не съществува. Всичко това по вина на мацката и барабаниста, които в момента бичат изключително жалък, и най-лошото, мелодичен поп-пънк под името Heartsounds - слабаци!

Продължаваме с австралийската деткор банда Circle the Sky, която за голямо съжаление отдавна не съществува. Освен това, има само три студийно записани парчета. Причината бандата да просъществува само три години от 2004-та до 2007-ма е решението на вокалистката Ash да се съсредоточи над ученето - тотална грешка!

Следват The Agonist от Канада и техният мелодично-екстремен рок, който лично ние приемаме малко със смесени чувства. Не за друго, а защото кръвосмешението на лигав псевдо готик-рок-метъл с метълкор е направо престъпно, независимо колко секси е Alissa White-Gluz.

Digital Sex са славянската гордост в класацията. За съжаление, за руската банда няма никакво инфо, нито албум или каквото и да е. Вероятно, отдавна не съществуват. DS комбинират също мелодични и брутални вокали, но сякаш нещата са доста по уравновесени.

Eths са изключително силна френска метъл банда, не толкова заради типичните ню метъл, метъл кор рифове, колкото заради майчиния език, на който ултра яката френска лепотица Candice Clot пее, и жестоките й свински вокали.

Bloodshoteye малко напомнят на микс от Arch Enemy и Otep, a вокалистката им Jessica Desjardins  не е точният пример за екстеремен вокал, въпреки всичките усилия, които влага в дране. Независимо от това, решихме да я ковнеме в класацията в името на агресията и готините мацки зад микрофона.

Касапницата продължава с още една канадската дет банда - Pyrrah, вокалите на която никога не бихме предположили, че са дело на мацка. Дори и да го видим с очите си.
Pyrrah - Human Debris

На второ място в класацията ни се нареждат шведските мелодични дет метъли Arch Enemy и достойната за порно актриса немкиня Angela Gossow, която вади глас, не от дълбините на ада, а направо от друго измерение!

На първо място, независимо от неизвестността на бандата, опитвайки се да сме максимално обективни, поставихме щатска шайка Estuary. Няколко готини дърти металисти с мацка, която направо отвява всичко. Не само заради вокалите, но и заради страхотния траш-дет, който забиват през цялото време.
Estuary - Draining The Deptor


Ако ти е интересно, можеш да потърсиш следните банди, всичките предвождани от мацки, здраво дерящи се: Otep, Arkona, In This Moment, Kittie, Sina Niklas от Orphan Hate също има адски плътен метъл глас, японците Shadow, Walls of Jericho, Holy Moses, My Ruin, Cadaveria и Opera IX.  Можеш да чекнеш и японската метълкор банда Shocker Stalin, вокалистът на която е мъж, въпреки че много от хората, които го виждат за първи път си мислят, че е мацка.

https://youtu.be/pUKRQlfoMgw

https://youtu.be/MS71RSMN_4E

https://youtu.be/1H4SVRApGhM 

Материала подготви Ицо Петрофф - Ицака

 
Прочетена 1077 пъти

Ново от "Интервюта"

Ново от "Рубрика"

Ново от "Клипове"